onsdag 10 mars 2010

Niclas Wahlgren & Laila Bagge


Niclas Wahlgren och Laila Bagge har gift sig, det har knappast undgått någon. Kanske att de skulle gifta sig, men knappast att de har gjort det för sedan i lördags har löpen dominerats av deras bröllop.

De har sålt rättigheterna till bilderna, de har fått ringarna sponsrade, de har fått smekmånaden sponsrad ja de har till och med fått bröllopsnatten sponsrad. Stora delar av Niclas familj kunde inte delta vid bröllopet, han syster Pernilla deltog i Melodifestivalen samma kväll, hans bror Linus och Pappa stod på en scen mitt i en föreställning.

Har inte media något vettigare att göra?

Jag menar, hade jag varit så populär att någon velat köpa lite kort på mig när jag gifter mig för en himla massa pengar är det klart som sjutton att jag också skulle ha sålt dem. Nu kan jag kanske med lite tur få min Mamma att köpa ett kort på mig för en femma eller nått om jag skulle gifta mig, men jag varken tänker försöka sälja mina bilder eller gifta mig.

Så var det det där med sponsringen. Men hallå, jag skulle vilja säga att det är konstigt att de inte blev mer sponsrade än vad de blev, vart enda företag måste ha velat vara med på ett hörn, fatta vilken marknadsföring! Om inte annat så hade jag inte heller tackat nej till en sponsrad smekmånad, vigselringar och bröllopsnatt om jag skulle haft planer på att gifta mig. Det hade varit riktigt korkat av Niclas och Laila att tacka nej. Vad är det som är så stötande med att de fått en massa saker gratis? Den svenska avundsjukan?

Vad är det med den svenska avundsjukan egentligen? Jag menar varför inte vara lite glad att det finns människor som det går bra för, som kan leva i lyx och flärd och ställa till med stora fester utan att bli ruinerade. Det är ju faktiskt inte våra skattepengar som gått till detta bröllop utan egna företags inkomster. Det är en stor skillnad på Niclas & Lailas bröllop om vi tänker på det som komma skall i sommar. Det då vår Kronprinsessa ska bli fru till Daniel. Då kan vi prata om kommersiellt jippo med skattebetalarnas pengar. Om det är rätt eller fel tänker jag låta vara osagt huvudsaken är att de får ett långt och lyckligt liv ihop då det är det de förhoppningsvis vill, det är ju faktiskt inte ens deras fel att Victoria råkade föddas till Kronprinsessa av Sverige.

Så var det det där med gästerna,, hur ofta har man en fest, tillställning eller ett bröllop där alla bjudna kan komma? Om det inte är en big deal för brudparet, hur kan det då vara det för hela media Sverige? Jag är säker på att Niclas släkt tänkte dem en tanke eller två och på ett eller annat vis uppvaktade brudparet och om så inte är väl det deras problem inte hela Sveriges befolknings problem, eller?

Nä, nu återstår bara att önska det utomordentligt vackra brudparet all lycka och medgång och hoppas att de fortsätter använda sig av sponsorer så länge de kan och vill!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vackra kärleksparet?
Niclas ser ut som en bög, laila transvestit.

Att skryta med sina fina ringar, brudklänning, resor osv...

Det handlar ju enbart om att de får allting betalt för att säga det.

Deras kärlek är förhandlingsbart.
Trovärdigheten är lika med noll.

Nästa gång Laila öppnar munnen - vad kommer ut? Vem har betalt henne?

MADICKEN sa...

Ja, men sitter inte det vackra i betraktarens ögon?

Jag tycker de är ett fint par, du tycker något annat förhoppningsvis är de nöjda me dhur de ser ut och är, de tär ju egentligen det enda viktiga.

Fast det är ju inte de som har sagt att de fått allt, det är ju de som sponsrat som pratar vitt och brett om det, är det då fortfarande de som skryter? Inte i mina ögon.

Jag känner varken Niclas eller Laila men dömmer dem inte utifrån vilka de är, de har yrken där de syns och hörs, man måste på något vis kunna skilja på dem som persoiner och på dem i sina yrkesroller tycker jag.