måndag 1 mars 2010

I min lilla bubbla!

I helgen som var har jag varit som i en bubbla. Ingen koll på något alls, mer än det jag själv har haft för mig. Ingen anning om vad som skett ute i världen, som om hela världenm har stått stilla. Har den kanske gjort det???

Vi åkte upp i fredags, skrutt, älskling och jag. Tog det lugnt på vägen upp, stannade i Örebro och åt på Pizza Hut. Så mysigt att bara få vara vi en stund. Jag älskar när mina bonusar är med och jag vill ha med dem, men ibland är det skönt att bara få vara själv med skrutt, precis som det är skönt att få vara själv med någon av bonusarna ibland. Tänk att man ska skämmas över att säga så egentligen för är det så ovanligt? Jag menar om man har tre biologiska barn så är det väl endå mysigt och skönt att få göra något med barnen var för sig ibland? Men det ligger så mycket negativt i att säga så när man är bonusförälder, tråkigt tyckjer jag som älskar alla "mina" brn men njöt till fullo av att bara ha ett barn att ge uppmärksamhet och prata med i fredags, riktigt mysigt var det!

Så lämnade vi över skrutt till sin Pappa & Farbror för en mys helg. Det tror jag att hon hade haft också, berättade att hon varit på Toy´s R Us med dem och fått hästar. Så söt är hon, vår lilal prinsessa!

Vi åkte vidare, bytte lite kläder som Tova fått i födelsedagspresent till mer passande storlekar. Blev så bra så. Sen när vi skulel ge oss av till systeryster så hade hon ju inte slutat för dagen än så vi for förbi henne på jobbet, med chokladbollar. Mumsigt var det, men det roligaste var att hon sa att fika gör jag inte längre, nu äter vi Lchf diet. Men en chokladboll slank ner i alla fall, om tur var väl det för vi lever väl inte för att följa olika dieter utan att kunan unna oss det goda här i livet, ett glas rött, en chokjladbit eller en tallrik Sushi.

Undrans just hur de tre chokladbollarna vi lämnade på duktiga systerysters kontor mår...

Jag gissar på att de en efter en har ropat på henne, "Nette, Nette, ta mig!" "Nej, ta mig först!!!" "Kom igen Nette, du behöver mig..." och för att inte göra någon ledsen så har hon svalt alla tre i en tugga, med all rätt!

En mysig helg blev det med fläskfile till nattamat, ja, vi glömde liksom bort att äta och 17 årigt vin, jäst och fint så det åkte ut i slasken till Christans stora förtret, herregud, meningen var ju att flaskan aldrig skulle öppnas och så här efteråt kan vi nog slå fast att det bästa vore om den inte hade gjort det heller.

Nää, nu har jag skrivit en så där skittråkig blogg som jag själv aldrig orkar läsa av typen, "Idag vaknade jag, satte på kaffe, drack kaffet så ringde telefonen, det var Mamma men hon ville inget speciellt så efter att vi lagt på klädde jag på mig...."

Måste nog ut på nätet och se mig omkring, se vad som hänt medan jag har varit i min lilla bubbla. Kanske har det hänt något värt att blogga om, eller så borde jag kanske dyka ner i mina böcker och studera lite. Nää, nätet fä'år det bli, plugga kan jag göra sen...

2 kommentarer:

*AnGeLiKa* sa...

en sådan där tråkig blogg som jag skriver =) typ vad som skett under dagen..

MADICKEN sa...

Ha, ha, ja, men det är ju roligt om man känner den som skriver och dig känner jag ju...=)

Då är det ju intressant!

Kram på dig vännen!!