torsdag 4 februari 2010

Mina syskon

Jag saknar mina syskon!

Mest av allt saknar jag just nu min lillasyster och lillebror, tror att jag saknar dem så mycket nu för att jag vet att imorgon kommer de hit!!! Åh vad jag längtar! Älskade syster & bror. Så söta, så goa så underbara!! Världens bästa moster & morbror till lillskrutt och hon dyrkar marken de går på...

Du, Magdalena, är underbar för den du är, så vacker så söt! Så go, så underbar! Du är stark, du är duktig och du kan. Så smart! Så underbar!


Älskade bror, älskade Sebastian, du är så klok, en smartare del av mig själv, så go och mysig, en underbar bror och morbror! Så rolig att ha diskussioner med, så mysig att prata med så bäst på att vara dig själv!...jag älskar er Sebastian & Magdalena!

Så saknar jag min riktiga lillasyster, hon som jag delar alla blodsband med, inte "bara" de från ett håll, men det är speciellt, det är hon och jag mot världen. Henne kan jag sakna mig galen efter. Fast vi länge var som hund och katt har vi nu växt ihop, det är frid, det är underbart! Älskar dig syster! Älskar dig så! Du är underbar Jeanette! Underbar för att du är den du är! Det är dig jag litar på, dig jag lutar mig mot när min värld gungar, du är ljuset, du är bara så perfekt! Så vacker, så fin, så allt på en och samma gång!


Så saknar jag lillasysteryster & lillalillebror. Lillasysteryster Em, skrutts jämn gamla moster, och lillebror S. Em, du är så klok trots din ringa ålder, så duktig, vet att det går bra för dig i skolan och jag längtar tills vi ses igen, tänker massor på dig!Lilla S, du är så söt, ser ut som Pappa...

Du är så go, det lilla jag hunnit träffa dig och jag vet att lillasysyetyster tar bra hand om dig och lär dig allt hon kan, det är bra det, du är nog minst lika klok som henne och lika söt som socker! Du vet väl knappt vem jag är, men jag vet vem du är och du finns i mina tankar, ofta.


Jag älskar er Em &S, även om det nu var länge sen vi sågs och jag längtar tills att vi ses igen, massor...

Ni är alla underbara på era alldeles egna sätt och vis och jag älskar er alla, för de ni är!

Jag är stolt över att vara er stora syster och hoppas att ni alltid vet det och när ni tvivlar så hoppas jag att ni känner mina tankar till er trots att jag är långt borta.

Puss & Kram på er alla systrar & bröder, ni är underbara!