tisdag 17 augusti 2010

Mycket som rör sig...

...i huvudet på mig. Massor och lite till.

Nu hör jag till de som väljer vad jag skriver om i min blogg, jag vill att den ska vara öppen för alla, det jag skriver det kan jag stå för. Det är viktigt för mig.

Att ha låsta inlägg tror jag inte på, man har alltid någon som man tror står en nära men som står andra närmare. Någon som berättar för någon och det vrids och vänds till höger och till vänster tills det inte är något av sanningen kvar. Då tycker jag det känns bättre att ha bloggen öppen och välja mina ord.

Jag vet inte, vad tycker du? Är allt verkligen till för att skrivas på nätet? Passar inte den gamla hederliga dagboken bättre för vissa ändamål? Det tror jag, eller ett löst blad för all del som man kan elda upp när man ändrar sig, ångrar sig eller bara vill hålla det för sig själv.

Jag kan bli fly förbannad på saker, på människor på ting och händelser, ibland för ett kort slag, ibland för en längre stund, är det då verkligen rätt att i stundens hetta lägga ut både det ena och det andra på nätet? Eller är folk så naiva att de tror att det går att radera eller hålla saker på nätet hemliga?

Hur är din blogg uppbyggd, kör du med "hemliga" inlägg eller kör du med raka kort och står för det du skriver, tycker och tänker?

3 kommentarer:

Åsa Lundgren sa...

Bra inlägg och jag håller med fullständigt! Själv skriver jag inte så mycket i min blogg eftersom den är avsedd för att visa upp min hobby :) Kram på dig!

MADICKEN sa...

Tackar, tackar!

Håller med dig - din blogg är super just för att den visar det du gör...:-)

Kramizar

Mochride - mitt hjärtas röst sa...

Jag håller med. Jag väljer också vad jag skriver just för att jag vill faktiskt inte dela med mig av precis allt. Vissa saker är kul att dela med sig av, medan annat är sånt jag vill hålla för mig själv.