söndag 10 januari 2010

Telefonförsäljare...

Vad är det med vissa telefonförsäljare?

Jag trodde aldrig att jag skulle slänga på luren i örat på en försäljare, de flesta brukar det ju räcka med att säga Nej, jag är inte intresserad till. Det brukar funka. Inte idag inte. Nä, sju gånger sa jag "Nej, jag är inte intresserad!", "Nej, jag är nöjd som jag är!" och till slut, sjunde gången "Har du svårt att förstå, jag är INTE intresserad och jag har INTE tid att prata mer med dig nu!" Klick!

Grrr, de kan verkligen förstöra en hel dag, ringer vilka tider som helst, inga dagar är heliga och inga tider, just den här försäljaren har ringt varje kväll vid läggning av skrutt hela veckan, i fredags ringde de precis som Let's Dance skulle börja. 20:00 en Fredag?! Har de ingen känsla för att folk vill ta helg, slappna av med sin familj och bara vara?

Jag förstår att de vill sälja sina saker, men va fan, vill jag ha något så söker jag upp dem, de behöver INTE söka upp mig! Jag blir galen!

NIX here I come, nu ska här inte störas av fler försäljare via telefon. Nu får det vara nog!

1 kommentar:

Erika sa...

Hatar oxå dessa telefonförsäljare, grr.
Stör en då man ser på tv , äter eller ska ut & bara babblar iett. Även jag har sagt flera ggr under ett samtal "Nej, tack, jag är inte intresserad"