tisdag 5 januari 2010

Min underbara Skrutt!

Det nya året skålades in med sambo och barn, svägerska, man och barn samt goda grannar. En trevlig kväll, ett trevligt slut på ett bra år. Lika trevligt som det gamla året slutade har det här året börjat.
Mys och gos med min underbara dotter. Hon är så underbart söt och go på alla sätt och vis så jag vet inte om man någonsin kan sätta ord på det hon betyder för mig. Det känns som en omöjlighet att berätta hur mycket jag älskar henne, endå gör jag det varje dag. Min lilla ängel, mitt lilla troll, mitt allt!

Men skrutt har dagar, precis som alla andra 6-åringar då hon är billigare än andra dagar, det vill jag lova, som här om dagen när hon hade lagt sig och ropade på mig att komma med dricka varpå jag knatar ner med ett glas vatten, räcker det till henne och säger God Natt igen. Innan jag hinner vända mig om så säger min lilla ängel, just där och då med svarta vingar och horn i pannan; "Vad är det där?! Vatten?!" Ja, det är vatten svarar jag, precis som varje gång när hon vill ha något att dricka efter att ha borstat tänderna och sängdax, vatten så det borde inte ha kommit som någon ig suprice för henne endå svarar hon; "Kommer du med vatten en gång till till mig så häller jag ut det! PÅ GOLVET!!!"

Just där och då blev jag stum. What?! Vart kom den attityden ifrån? Djävulen him self?


Men så kommer dagar som idag då hon bara vill kramas, gosa, titta på en film, säger tack när man hämtar ett glas vatten åte henne och hon bara är så ljuvligt underbar som underbaraste, osyldigaste lilla ängel med de vitaste vingarna och mest lysande glorian, då är inte min lilla prinsessa billig längre. Då räcker inte alla pengar i hela världen!

Tänk att man kan känna så mycket som man gör för sitt barn. Det är nästan läskigt.

Jag älskar dig min lilla Skrutt!!!

1 kommentar:

Angelika sa...

Håller med dig,rätt läskigt att man kan älska en person så,som är sitt barn. Kommer följa denna bloggen nu då!Ska väl själv starta en blogg snart =)