söndag 17 april 2011

Bonus besvär

Man kan vara arg och irriterad på sitt barn, för att de har gjort saker som man inte anser är rätt, varit uppkäftiga eller vad det nu må så vara, då får man en stöttande klapp på axeln och ett värmande ord om att "barn protesterar mot de de älskar mest - sina föräldrar...".

När man är arg och irriterad på sitt bonusbarn för att det har betett sig på ett väldigt underligt sätt, sagt och gjort saker i ren djävulskap så får man höra att man är bitter och grinig.

Ibland är inte livet lätt och just nu håller jag käft för annars kommer jag säga något riktigt dumt!

Ska gå och pussa på min Skrutt och stoppa om henne en gång till, sen tar jag nog datorn under armen och flyttar in i sovrummet med hopp om att få vara i fred, utan bonusar en stund. Jisses vad jag kommer få höra detta sen, för man har ju inte rätt att vara arg och irriterad på dem, de ska kunna bete sig precis hur som helst och man ska bara vara glad och tacksam att man har dem i sina liv...

...tror jag tar och drar täcket över huvudet istället och sover nu så det snart blir morgon och äntligen dags att åka till jobbet igen!

1 kommentar:

Karolina sa...

nyfiken som kikar in här... och ville bara lämna ett spår och en kommentar om att jag känner igen de där.. och vet hur det är.. man får liksom inte säga ifrån på samma sätt som mot sina egna för det är "fult"... men man får tänka och tur är väl det...