söndag 13 mars 2011

Underbara lilla prinsessa

Nu är min underbara lilla prinsessa hemma igen, vi har myst och gosat framför Tvn nu ikväll och som alltid när hon varit iväg har hon svårt att komma till ro om kvällen så den har blivit lite senare än vanligt.

Mellanbus är även han hemma igen och som vanligt har han också svårt att komma till ro så även där blev det lite senare än vanligt.

Men vad gör väl det?!

Vi har pratat, myst och legat i varsin ände av soffan, jag och Skrutt på ett håll och älsklingen och mellanbus på andra och kikat på Ponnyakuten och djursjukhuset. Det är en lugn och skön söndag här hemma hos oss de...

Men innan skruttarna kom hem så hann vi med ett besök på IKEA med trevligt sällskap för inhandlande av lite saker till Pyret. Madrass till sängen, badbalja och lite annat smått och gott. Känns rätt gött, nu ska vi bara få hem sängen och fixa bilbarnsstolen så är allt stort klart, bara lite små kläder kvar.

Pyret ja, tror bestämt h*n har tagit en spurt i växandet där inne för över helgen har magen formligen exploderat!! Undrar just vart detta ska sluta, men, men så länge h*n mår bra och kommer ut frisk om en si så där 15 veckor så är jag nöjd och glad.

Nu är det dags att lägga huvudet på kudden och vila insidan av ögonlocken ett slag, eller tills imorgon bitti typ, bortsett från femtioelva kisspauser..

Natti, natti!

Inga kommentarer: