tisdag 25 maj 2010

Facebook


Jag har själv Facebook men jag skriver inte precis vad som helst i min statusrad, är det okej att göra det bara för att man tror att inte berörda ser det? Nä, det tycker inte jag och är man så dum att man gör det får man väl skylla sig själv, kan jag tycka.

Det tycker jag det och jag kan verkligen inte förstå hur folk kan tro att allt man skriver på nätet stannar där. Klart som sjutton att chefen till slut får reda på om du skrivit något om denne. Allt anant är ju bara naivt att tro.

Så nej jag kommer inte lämna Facebook, det är stundtals ganska underhållande och jag tycker om att kunna småprata med gamla kompisar från förr ibland. Men vill du lämna Facebook för att du anser att de brutit sitt löfte om sekretess kan passa på att göra det edn 31 Maj då är det nämligen Officiella lämna Facebook-dagen, undrans tro om det kanske blir vår nästa röda dag i almenackan....

3 kommentarer:

Jag sa...

Hej! Jag driver en lite annorlunda stilblogg. Kika gärna in!

MADICKEN sa...

Det gör jag gärna, men din länk fungerar inte...:)

Anonym sa...

facebook är världens sämsta sida dessutom gör dom Miljon förlust...secondlife är daremot mycket mycket mycket roligare och kraftfullare. :)))
NEO
http://www.youtube.com/NE0Timeless