onsdag 27 oktober 2010

Ullared

Japp då var besöket avklarat, en massa nytto saker är inhandlade så som regnkläder till Skrutt, softshell jacka till henne, strumpor, trosor, leggins, T-shirts och någon liten tunika till min lilla prinsessa.

Mellanbus har så klart inte gått lottlös. Till honom har jag köpt en ny väska, lite tröjor, strumpor och kalsonger. Tyvärr fanns det inga thermobyxor till lillmannen vilket jag egentligen var ute efter, inte heller fanns det någon snygg softshell till honom så det får bli nästa gång..

Sen har det handlats lite mer till kidsen men det får ni veta vad sen, vill ju inte avslöja allt, men glada det blir dem nog!

Glad är jag också efter att ÄNTLIGEN ha hittat en vinterjacka till mig själv och för att jag har haft så underbart trevligt sällskap!

Tack M & M, ni är underbara!!

Nu är vi på väg hemåt, bilen är full, vi är trötta men glada och längtar hem till våra underbara familjer som väntar där hemma, ha en fortsatt trevlig kväll gott folk så höra vi snart igen!

3 kommentarer:

Ellinor sa...

Åh, Ullared! Jag åker dit den 16-17 och fyller bilen ;-)

linda sa...

En mysig och personlig blogg! Precis som jag vill ha dem! ;)

Johan sa...

Hej Madicken:)
Skulle du vara intresserad av en chans att få två trisslotter? Jag arbetar med en sajt som vill öka kunskap om säkerhet på nätet och hur man skyddar sin integritet online, vilket är nödvändig kunskap för oss alla. Gå in på http://www.mjukvara.se/blogg/gratis-lott/ för att veta hur, och kolla gärna igenom våra artiklar.
Tack på förhand :)
Vi hörs,
Johan.