måndag 16 april 2012

Svammel & lite babbel

Det händer så ofantligt mycket här just nu, eller inte. 

I helgen skulle vi ha varit på bebisdejt i Stockholm men eftersom Agnes inte var frisk fick vi hoppa det, tyvärr. Tur att det kommer fler chanser för vi längtar efter att få träffa er, alla!!Men lite hann vi med i helgen trots sjukdom och tråkigt väder - 9 månaders korten på Agnes blev tagna och Tova hann både rida och dansa. 

Idag har vi haft en riktig tråkdag, bortsett från ett besök å Bvc. Spännande när det roligaste som hänt är ett besök på Bvc va?! Hur som hade Agnes äntligen lagt sig på en kurva på vikten, dubblat sin födelsevikt och växt en centimeter på en månad. Skönt! Sen så vill jag bara säga att till skillnad från så många andra så har vi världens bästa Bvc och Bvc sköterska. Ingen stofil eller moraltant som predikar om amning eller annat jox utan en trevlig yngre kvinna utan moral predikningar så även om hon mäter huvudmåttet som en kråka är hon bäst vår Bvc sköterska - Anna.

Imorgon ser vi fram emot en lek date med Angelica och Rasmus och förhoppningsvis ett något mer intressant inlägg här än det här...:)Inga kommentarer: