måndag 3 januari 2011

God Jul, Gott Nytt År och God Fortsättning...

Här har veckorna rullat på, julen har kommit och gått, likaså det nya året. Det nya 2011.

Det har varit intensivt jul och nyårs firande här som började med en resa till Stockholm och älsklings syster med familj. Mysiga dagar med skridskoåkning, shopping, julmat och klappar hade vi och självaste Julafton firades med förväntansfulla barn med tindrande ögon och en hal massa bus.


Tomten verkade tycka att barnen varit exemplariska under 2010 för högen med julklappar var större än någonsin och de behöver nog inga fler klappar förrän de närmar sig 30...

...glada och nöjda blev de i alla fall och när Skrutt öppnade paketet med det som stod högst på hennes önskelista gick det inte att ta miste på glädjen.På juldagsmorgonen åkte Skrutt vidare till sin Pappa och firade jul där med än mer klappar medan vi stannande ytterligare en dag i Stockholm för lite mer mys, promenad och pulkaåkning innan vi på annandagen tog vägen förbi Skrutts Farmor & Farfar för att plocka upp henne innan vi började den långa och jobbiga resan hemåt. Efter 9 timmar kom vi hem, trötta och med en åksjuk mellanbus i baksätet.

Vaknade dunder förkyld på måndag morgon och blev liggande i sängen till på Torsdagen med hosta, halsont, feber och snuva. Inte roligaste veckan på året direkt men men, sjuk ska man visst bli ibland har jag hört...

Fredagsmorgon, sista dagen på det gamla året kom älskade syster yster och hennes sambo hit för nyårs mys med gratinerad hummer, helstekt oxfilé med potatiskaka och rödvinssås samt hemmagjord glass och så klart raketer och fyrverkerier. Året avslutades såklart med ett stort skål och lyckönskningar inför det kommande året.

Man kan sammanfatta det senaste året som omvälvande, stundtals jobbigt men också alldeles underbart och jag hoppas att det kommande året som kommer bjuda på en del överraskningar och förändringar blir övervägande positivt med många nya goa minnen att spara på.

God Jul, Gott Nytt År och God fortsättning du kära läsare!

Inga kommentarer: